Domácí "lučina"

31. října 2015 v 6:53 | Dana |  Recepty
Suroviny:
1 velký jogurt
1 kelímek zakysané smetany
1 kelímek smetany ke šlehání

Postup:
Do misky dáme cedník, který vyložíme plátnem (kapesník, utěrka). Jogurt a zakysanou smetanu smícháme a dáme do cedníku. Necháme v ledničce několik hodin. V misce budeme mít tekutinu, kterou můžeme přidat například do domácího chleba. Na závěr do směsi přidáme vyšlehanou šlehačku.
Krém připomíná šlehanou lučinu, ale moje dcera tvrdí, že je to úúúplně jiné než lučina Usmívající se. I tak je to prý dobréMrkající. Tak vyzkoušejte a uvidíte sami...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama