Drůbeží vývar v pomalém hrnci

31. října 2015 v 7:25 | Dana |  Recepty
Pomalý hrnec je výborný pomocník. Vložíte do něj suroviny a dál se nestaráte. Hrnce vše zařídí sámUsmívající se. Navíc je chuť připravovaných pokrmů výtečná!
Pro přípravu drůbežího (hovězího) vývaru potřebujeme maso, z kterého budeme vařit, zeleninu ( já dávám mrkev, celer, petržel, rajče), koření (sůl, pepř, nové koření, bobkový list, cibule i se slupkou, česnek), bylinky (petrželka, libeček, citrónová tráva...).
Vše zalijeme vodou, dáme na stupeň jedna a 8-10 hodin pomalíme. Můžeme si hrnec zapnout večer a ráno je vývar hotový. Když nemáme tolik času, zapneme hrnec na druhý stupeň a vaříme poloviční dobu.
Nemusíme se bát, že nám vývar vzkypí, můžeme klidně spát nebo si vyrazit na hory Mrkající.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama