Kachna v pomalém hrnci

21. listopadu 2015 v 6:52 | Dana |  Recepty
Kachnu naporcujte, osolte, opepřte, přidejte nakrájenou cibuli a česnek, 1 dcl vody, dochuťte majoránkou a kmínem. Vše vložete do pomalého hrnce. Před spaním hrnec zapněte na stupeň 1 a nechte pomalit pes noc. Ráno vás probudí neodolatelná vůněMrkající. Masíčko se přímo rozpadá! Pokud máte rádi kůrčičku, nechte před podáváním na půl hodiny dopéct v troubě. V naší rodině se podává s červeným a bílým zelím, s bramborovým a houskovým knedlíkem. To víte, když je pět strávníků, jsou taky různé chutě. A to jsem zapomněla napsat, že nejtsarší dcera nejí maso vůbec, takže zůstává jen u zelí s knedlíky, protože na sójovou kačenu jsem ještě v prodejnách zdravé výživy nenarazilaSmějící se.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama