Žampiony na tymiánu

8. listopadu 2015 v 17:56 | Dana |  Recepty
Výborná příloha k masu, kterou mě naučila moje švagrová. Je to tak dobré, že musíte dávat pozor, ať se nepřejíte a neodnese to váš žaludek nebo žlučníkMrkající

Suroviny:
1kg žampionů
tymián (podle chuti 2-3 lžíce čerstvého nebo sušeného)
100g másla
olivový olej
sůl

Postup:
Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. V pánvi si rozehřejeme máslo a olivový olej. Houby vložíme, osolíme, zasypeme tymiánem a dusíme doměkka.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama